OliveMagazine

Πίτσα με 4 τυριά, δεντρολίβανο και ελιές

Πίτσα με 4 τυριά, δεντρολίβανο και ελιές

Μερίδες:8
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:25'
Έτοιμο σε:40'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 συσκευασία έτοιμη ζύμη για πίτσα
  • 100γρ. Arla Mozzarella, τριμμένη
  • 100γρ. Arla Σκληρό Τυρί Δανίας, τριμμένo
  • 50γρ. Castello® Danablu
  • 100γρ. Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα
  • 10-12 ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι, σε φέτες
  • λίγο δεντρολίβανο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200οC. Λαδώνετε ελαφρά ένα ταψάκι και απλώνετε μέσα τη ζύμη της πίτσας.

Σε ένα μπολ ανακατεύετε το τυρί κρέμα με το μπλε τυρί, το σκληρό τυρί Δανίας και τη Mozzarella και με αυτό το μίγμα αλείφετε όλη την επιφάνεια της πίτσας. Μοιράζετε ομοιόμορφα τις ελιές και πασπαλίζετε με δεντρολίβανο.

Βάζετε την πίτσα στο φούρνο και ψήνετε 10 λεπτά. Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στους 180οC και συνεχίζετε το ψήσιμο για 15 λεπτά ακόμη, μέχρι να λιώσουν όμορφα τα τυριά.

Ξεφουρνίζετε την πίτσα, την κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε αμέσως.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr