Διαδικασία
Μουλιάζετε τη ζελατίνη για 5 λεπτά σε κρύο νερό. Τη διαλύετε στα 50ml. κρέμα γάλακτος, την οποία έχετε ζεστάνει ελαφρά.
Στη χτυπημένη κρέμα προσθέτετε το γιαούρτι, το μέλι, την μαρμελάδα, τα μπαχαρικά και το μίγμα με τη ζελατίνη και ανακατεύετε καλά.
Ρίχνετε το μίγμα σε φόρμα στρωμένη με διαφανή μεμβράνη. Τη χτυπάτε στον πάγκο εργασίας δύο τρεις φορές και τη βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Σερβίρετε με μαρμελάδα Spin Span Extra Κεράσι.
Tips
Μπορείτε να φτιάξετε την ίδια συνταγή με όλες τις γεύσεις της μαρμελάδας Spin Span.