Διαδικασία
Βάζετε σε μια κατσαρόλα τη μισή ποσότητα νερού και το σαλέπι και αφήνετε να βράσουν και κατεβάζετε από τη φωτιά.
Ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ το καυτό νερό με το σαλέπι, προσθέτετε το ζελέ και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει καλά το ζελέ.
Προσθέτετε το υπόλοιπο νερό, το γιαούρτι, χτυπάτε με σύρμα χειρός για να διαλυθεί το γιαούρτι και αδειάζετε το μίγμα σε ένα παραλληλόγραμμο ταψί ή πυρίμαχο σκεύος με διαστάσεις 32x23εκ. περίπου. Αφήνετε το ζελέ στο ψυγείο για 6 ώρες τουλάχιστον, μέχρι να παγώσει.
Σερβίρετε σε κομμάτια με γλυκό του κουταλιού βύσσινο από πάνω ή βυσσινάδα.
Φωτογραφία – Food styling: Majeriko
Tips
Αν το γιαούρτι δεν χτυπηθεί καλά και αφήσει κομματάκια, σουρώστε το από σήτα.