Διαδικασία
Ζεσταίνετε σε μια κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος και το μέλι, για 2-3 λεπτά, μέχρι να λιώσει το μέλι. Αφήνετε να κρυώσει λίγο και προσθέτετε το γιαούρτι, το συμπυκνωμένο γάλα, τη βανίλια και ανακατεύετε πολύ καλά.
Στη συνέχεια προσθέτετε την παχύρρευστη κρέμα γάλακτος, το σουσάμι και ανακατεύετε πολύ καλά με απαλές κινήσεις, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Αδειάζετε το μίγμα σε ένα μεταλλικό σκεύος και το φυλάτε στην κατάψυξη για 4 ώρες περίπου, μέχρι να παγώσει. Σερβίρετε το παγωτό με σπασμένο παστέλι από πάνω.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food styling: Olivia Webb & Ματίνα Πετρουτσα
Tips
Αν και το συγκεκριμένο παγωτό από τα υλικά του θα βγει αφράτο, καλό είναι όμως αν έχετε χρόνο να το βγάζετε ανά διαστήματα από την κατάψυξη και να το ανακατεύετε.