OliveMagazine

Παγωτό armenoville

Παγωτό armenoville

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:10'
Χρόνος αναμονής:1 ώρα
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 500γρ. παγωτό παρφέ
  • αμύγδαλο καραμελωμένο, ψιλοκομμένο
  • σιρόπι σοκολάτας
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Στρώνετε το παγωτό σε φόρμα μακρόστενη και το πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο καραμελωμένο αμύγδαλο. Το αφήνετε στην κατάψυξη να παγώσει καλά.

Όταν θέλετε να σερβίρετε, κόβετε το παγωτό σε κομμάτια-μερίδες, τις τοποθετείτε σε πιάτα, περιχύνετε με κρύο σιρόπι σοκολάτας και σερβίρετε αμέσως!

Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food styling: Elena Jeffrey

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr