Διαδικασία
Ετοιμάζετε τις παντζαροτηγανίτες: Σε ένα μεγάλο μπολ ενώνετε το αλεύρι, το γάλα, το ελαιόλαδο και το αβγό και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Τηγανίζετε το μίγμα ρίχνοντας το κουταλιά κουταλιά μέσα σε καυτό ελαιόλαδο. Υπολογίζετε 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Αποσύρετε τις τηγανίτες από το λάδι με τρυπητή κουτάλα και τις ακουμπάτε σε μια πιατέλα που την έχετε στρώσει με απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίξει το περίσσιο λάδι.
Ετοιμάζετε το πικάντικο γιαούρτι: Σε ένα μπολ ρίχνετε τα υλικά για το πικάντικο γιαούρτι και ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σερβίρετε τις παντζαροτηγανίτες ζεστές ή κρύες συνοδεύοντας με το πικάντικο γιαούρτι.
Φωτογραφία- Food Styling: Αντωνία Κατή