Διαδικασία
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα εβαπορέ και το νερό.
Ρίχνετε στον πουρέ τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για 15 λεπτά να σφίξει κι ύστερα πλάθετε μπαλάκια.
Τα περνάτε από το καλαμποκάλευρο και τα τοποθετείτε σε δισκάκι. Τα βάζετε ξανά στο ψυγείο να σφίξουν για 1 ώρα.
Ζεσταίνετε μπόλικο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Μόλις κάψει, τηγανίζετε τις κροκέτες και από τις δυο πλευρές μέχρι να χρυσίσουν. Τις βγάζετε με τρυπητή κουτάλα να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί και τις σερβίρετε σε πιατέλα ζεστές.