OliveMagazine

Περουβιανή σαλάτα με κρεμμύδι, πιπεριά και μοσχολέμονο

Περουβιανή σαλάτα με κρεμμύδι, πιπεριά και μοσχολέμονο

Χρόνος προετοιμασίας:45'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:45'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 2 κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα σε πολύ λεπτές λωρίδες
  • 1-2 καυτερές πιπεριές jalapeño, χωρίς κουκούτσια και κομμένες σε πολύ λεπτές λωρίδες
  • 1 κουτ. της σούπας κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • 2 κουτ. της σούπας χυμό μοσχολέμονου
  • 1 κουτ. της σούπας ξίδι
  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Μουλιάζετε τα κρεμμύδια σε καλά αλατισμένο νερό για 10 λεπτά. Τα σουρώνετε και τα σκουπίζετε ελαφρώς.

Ανακατεύετε τα κρεμμύδια με τα υπόλοιπα συστατικά. Καλύπτετε το μπολ με διαφανή μεμβράνη και αφήνετε τη σαλάτα να μαριναριστεί για 30 λεπτά πριν τη σερβίρετε.

Την αποθηκεύετε στο ψυγείο για μέχρι και 2 μέρες.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr