OliveMagazine

Πιτσάκια caprese

Πιτσάκια caprese

Μερίδες:για 8 πιτσάκια
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:15'
Έτοιμο σε:25'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 8 πιτάκια για πίτσα ή μίνι πιτούλες για σουβλάκι
  • 1 φλιτζάνι Τomatina ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
  • 1 κουτ. γλυκού βασιλικό, ξερό
  • 200 γρ. μοτσαρέλα, θρυμματισμένη
  • λίγο ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • φύλλα φρέσκου βασιλικού για το σερβίρισμα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Στρώνετε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί και απλώνετε τα πιτάκια.

Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη σάλτσα ντομάτας, τον ξερό βασιλικό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Μοιράζετε τη σάλτσα επάνω στα πιτάκια και την απλώνετε με ένα κουτάλι. Σκορπάτε τη μοτσαρέλα και ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνετε τα πιτσάκια για 15 λεπτά μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.

Βγάζετε τη λαμαρίνα από το φούρνο, σκορπίζετε τα φύλλα βασιλικού και σερβίρετε αμέσως.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr