Διαδικασία
Καθαρίζετε και πλένετε τα ψάρια. Τα αφήνετε ολόκληρα ή τα φιλετάρετε (από δύο φιλέτα κάθε ψάρι). Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC.
Λιώνετε το βούτυρο και περιχύνετε τις λαδόκολλες. Σε κάθε βουτυρωμένη λαδόκολλα βάζετε από πάνω το ένα τέταρτο από τις πατάτες, τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μαϊντανό.
Σκεπάζετε τα λαχανικά με το ψάρι και περιχύνετε χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνετε.
Κλείνετε μέσα στις λαδόκολλες τα υλικά σχηματίζοντας τέσσερα πακέτα, τα τοποθετείτε σε ταψί και ψήνετε στον φούρνο για 30-40 λεπτά περίπου.