OliveMagazine

Πράσινη σαλάτα με kale, κορινθιακή σταφίδα και κουκουνάρια

Πράσινη σαλάτα με kale, κορινθιακή σταφίδα και κουκουνάρια

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:5'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 350γρ. πράσινη σαλάτα
  • 2 κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 75γρ. κορινθιακή σταφίδα
  • 50γρ. κουκουνάρι, καβουρδισμένο
  • 100 γρ. σύκα ξηρά, σε φέτες
  • 2 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 κουτ. σούπας μηλόξυδο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Πλένουμε τη σαλάτα και τη στραγγίζουμε καλά. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι σε λεπτές φέτες καθώς και το σκόρδο.

Σε μια μεγάλη σαλατιέρα βάζουμε τη σαλάτα και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε το λάδι και το ξίδι χωρίς να τα χτυπήσουμε. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο