Διαδικασία
Αρχικά ετοιμάζετε το dressing. Ρίχνετε όλα τα υλικά σε μπλέντερ και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Πλένετε καλά τις πρασινάδες και τις κόβετε ψιλές. Τις βάζετε σε μεγάλο μπολ, ρίχνετε μέσα τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο και ανακατεύετε καλά.
Όταν έρθει η ώρα του σερβιρίσματος αλατίζετε, περιχύνετε τη σαλάτα με το dressing και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε από πάνω τους κύβους από το μανιάτικο παστό και διακοσμείτε με τις λεπτές φέτες γραβιέρας. Η σαλάτα σας είναι έτοιμη για το τραπέζι.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food styling: Tina Webb