Διαδικασία
Ζεσταίνετε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και, μόλις κάψει, ρίχνετε τα λουκάνικα και τα ψήνετε και από τις δύο πλευρές. Βγάζετε το λουκάνικα στην άκρη και ρίχνετε στο τηγάνι το λάδι.
Σοτάρετε σε δυνατή φωτιά το πράσο, τις πατάτες και την πιπεριά μέχρι να ροδίσουν πολύ καλά. Αλατοπιπερώνετε, σβήνετε με το κρασί και αφήνετε να εξατμιστεί. Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε τα λαχανικά να μαλακώσουν, φροντίζοντας να ανακατεύετε συχνά.
Στο τέλος προσθέτετε ξανά τα λουκάνικα, τη μυζήθρα και τον μαϊντανό και σερβίρετε πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Olivia Webb & Ματίνα Πετρούτσα
Tips
Αντί για λουκάνικο, δοκιμάστε μπέικον, πανσέτα ή οποιοδήποτε άλλο αλλαντικό, όπως απάκι ή σύγκλινο.