OliveMagazine

Ραδίκια με σύγκλινο και ντομάτα

Ραδίκια με σύγκλινο και ντομάτα

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:25'
Έτοιμο σε:30'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 2 συσκευασίες Ελληνικά Χόρτα - Ραδίκια ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ 600γρ.
  • 400γρ. σύγκλινο, σε μικρούς κύβους
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο, τριμμένο
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 συσκευασία Ντομάτα στον τρίφτη ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ 370γρ.
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σε πλατιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Προσθέτετε το σύγκλινο και το σοτάρετε για μερικά λεπτά.

Ρίχνετε τα Ραδίκια στο σκεύος και ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με ξύλινη κουτάλα. Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε την ντομάτα.

Χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε το φαγητό μέχρι να γίνουν τα χόρτα.

Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food styling: Αντωνία Κατή

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr