Διαδικασία
Βράζετε τα ρεβίθια σε άφθονο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν καλά. Τα στραγγίζετε.
Βράζετε σε άφθονο αλατισμένο νερό την κινόα, για 20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει αλλά χωρίς να παραβράσει. Τη στραγγίζετε.
Σε ένα μπολ, ανακατεύετε τα ρεβίθια, την κινόα, το ρόδι και το δυόσμο με λίγο αλάτι.
Χτυπάτε σε μπολάκι όλα τα υλικά της σος και την ανακατεύετε πολύ καλά με τη σαλάτα. Γίνεται νοστιμότερη αν την αφήσετε μισή ώρα στο ψυγείο, να ενωθούν οι γεύσεις και τα αρώματα.