Κλασικό πιάτο της εποχής του Τσελεμεντέ, τα κεφτεδάκια με πατάτες που έφτιαχνε κάθε μαμά που σεβόταν τον “μαγειρικό” της εαυτό στα γιορτινά της τραπέζια της δεκαετίας του ’70, κάπου ξεχάστηκαν στη δίνη του χρόνου. Ωστόσο, είναι τόσο απλά και νόστιμα, που τους αξίζει ένα θριαμβευτικό come back.
Mε μια πράσινη σαλάτα γίνονται ένα ωραιότατο πρόχειρο γεύμα.
Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε κοτόπουλο βρασμένο, ψιλοκομμένο ζαμπόν ή σοταρισμένο μπέικον.
Αν δεν σας αρέσει η ρίγανη μπορείτε να την αντικαταστήσετε με μαϊντανό ή θυμάρι φρέσκο ή ξερό.