OliveMagazine

Ρολάκια σφολιάτας με ταχίνι σοκολάτας Όλυμπος

Ρολάκια σφολιάτας με ταχίνι σοκολάτας Όλυμπος

Μερίδες:για 16 ρολά
Χρόνος προετοιμασίας:30'
Χρόνος μαγειρέματος:30'
Έτοιμο σε:60'
Ολυμπος - Παράδοση στο χαλβά
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ:
Ολυμπος - Παράδοση στο χαλβά
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
  • 1 βαζάκι ταχίνι ΟΛΥΜΠΟΣ με σοκολάτα
  • άχνη ζάχαρη για το σερβίρισμα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C και στρώνετε με χαρτί ψησίματος μια λαμαρίνα.

Τοποθετείτε το πρώτο φύλλο της σφολιάτας με την μεγάλη πλευρά κάθετα μπροστά σας. Τη χωρίζετε στο κέντρο σε δύο λωρίδες και μετά χωρίζετε την κάθε μία από αυτές σε 4 λωρίδες. Έτσι έχετε 8 λωρίδες από το πρώτο φύλλο. Κάνετε το ίδιο με το δεύτερο φύλλο της σφολιάτας και φτιάχνετε συνολικά 16 λωρίδες.

Αλείφετε κατά μήκος την πρώτη λωρίδα με ταχίνι σοκολάτας ΟΛΥΜΠΟΣ και στρίβετε τη λωρίδα σε ρολό. Τις τοποθετείτε στο ταψί που ετοιμάσατε τη μια δίπλα στην άλλη αφήνοντας μικρή απόσταση μεταξύ τους γιατί θα φουσκώσουν στο ψήσιμο και βάζετε το ταψί στο φούρνο. Ψήνετε για 30 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδοκοκκινίσει η ζύμη. Αφήνετε να κρυώσουν τα ρολά πριν τα σερβίρετε πασπαλισμένα με λίγη άχνη ζάχαρη.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο