OliveMagazine

Σάντουιτς με αυγό στη μέση

Σάντουιτς με αυγό στη μέση

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Αλείφουμε τις 4 φέτες ψωμιού με 4 κουτ. σούπας Lurpak Soft (ανάλατο) και από τις δύο πλευρές και τις σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να ροδίσουν ωραία. Τις διατηρούμε ζεστές σε φούρνο με χαμηλή θερμοκρασία.

Στις υπόλοιπες 4 φέτες ψωμιού κάνουμε μια τρύπα στη μέση αφαιρώντας την ψίχα. Λιώνουμε 2 κουτ. σούπας βούτυρο στο τηγάνι και ψήνουμε τις φέτες από τη μία πλευρά στο αντικολλητικό τηγάνι.

Τις αναποδογυρίζουμε και μέσα στην τρύπα σπάμε από ένα μικρό αυγό. Κλείνουμε με το καπάκι και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να σφίξει το ασπράδι.

Για να σερβίρουμε, αλείφουμε τις ολόκληρες φέτες ψωμιού που έχουμε στον φούρνο με Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα, κατόπιν με μαρμελάδα ντομάτας και λιωμένο αβοκάντο, κλείνουμε σε σάντουιτς με τις φέτες με το αυγό και σερβίρουμε αμέσως.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο