OliveMagazine

Σάντουιτς με γλυκά και αλμυρά κρουασάν

Σάντουιτς με γλυκά και αλμυρά κρουασάν

Μερίδες:12 κρουασάν
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:10'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 12 κρουασάν βουτύρου
  • Για το σερβίρισμα

  • πραλίνα φουντουκιού
  • τριμμένο φουντούκι
  • μαρμελάδα φράουλα
  • 200γρ. σολομό καπνιστό
  • άνηθο ψιλοκομμένο
  • ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
  • 1 αβοκάντο, σε λεπτές φέτες
  • τυρί κρέμα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ετοιμάζετε τα κρουασάν σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία τους και, αφού κρυώσουν λίγο, φτιάχνετε σάντουιτς γλυκά και αλμυρά.

Για τα γλυκά σάντουιτς: Κόβετε στη μέση και γεμίζετε τα κρουασάν με μαρμελάδα ή πραλίνα φουντουκιού και τριμμένο φουντούκι.

Για τα αλμυρά σάντουιτς: Κόβετε στη μέση και αλείφετε τα κρουασάν με λίγο τυρί κρέμα και στη συνέχεια τα γεμίζετε με φέτες αβοκάντο και καπνιστό σολομό, που ραντίζετε προηγουμένως με χυμό λεμονιού και πασπαλίζετε με το ξύσμα του λεμονιού και άνηθο ψιλοκομμένο.

Φωτογραφίες-Food styling: Αντωνία Κατή

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο