OliveMagazine

Σαγανάκι με αβγό, πιπεριά και κεφτέ λουκάνικο

Σαγανάκι με αβγό, πιπεριά και κεφτέ λουκάνικο

Μερίδες:2
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:15'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 2 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 4 αβγά
  • 200γρ. κεφτέ λουκάνικo
  • ½ πιπεριά πράσινη, σε χοντρά κομμάτια
  • ½ πιπεριά Φλωρίνης, σε χοντρά κομμάτια
  • 150γρ. φέτα σκληρή, βαρελίσια
  • 8 ντοματίνια ολόκληρα
  • λίγα φύλλα δυόσμου φρέσκου, χοντροκομμένα
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Προσθέτετε το λουκάνικο και τις πιπεριές και σοτάρετε ανακατεύοντας για 4-5 λεπτά.

Μόλις ροδίσουν τα λουκάνικα και μαραθούν οι πιπεριές προσθέτετε τα ντοματίνια και σοτάρετε για 2-3 λεπτά.

Με ένα κουτάλι κάνετε χώρο ανάμεσα στα υλικά και σπάτε τα αβγά. Αλατοπιπερώνετε, σκεπάζετε με ένα καπάκι και ψήνετε για 3 λεπτά. Αφαιρείτε το καπάκι, προσθέτετε τη φέτα και τον δυόσμο και σερβίρετε αμέσως.

Tips

Οι πιπεριές θα δώσουν πολύ ωραίο άρωμα στο πιάτο σας.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr