OliveMagazine

Σαγανάκι με παστουρμά και αβγά

Σαγανάκι με παστουρμά και αβγά

Μερίδες:2
Χρόνος προετοιμασίας:2'
Χρόνος μαγειρέματος:8'
Έτοιμο σε:10'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 4 φέτες παστουρμά καθαρισμένο, κομμένο σε καρεδάκια
  • 2 κουτ. σούπας βούτυρο γάλακτος ή τύπου Κερκύρας
  • 2 αβγά
  • πάπρικα
  • αλάτι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Λιώνετε το βούτυρο στο σαγανάκι σε μέτρια φωτιά και ζεσταίνετε τον παστουρμά, φέρνοντας μια δυο βόλτες.

Σπάτε προσεκτικά τα αβγά, αλατίζετε, τα περιχύνετε με το βούτυρο προσεχτικά με ένα κουτάλι και σκεπάζετε το σαγανάκι μέχρι να ψηθούν τα αβγά μελάτα. Τα αλατίζετε, πασπαλίζετε με την πάπρικα και σερβίρετε.

Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη - Food Styling: Aντωνία Κάτη

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr