OliveMagazine

Σαγανάκι “όλα στο πιάτο”!

Σαγανάκι “όλα στο πιάτο”!

Μερίδες:2
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 πίτα για σουβλάκι
  • 4-5 ντοματίνια, κομμένα στη μέση ή στα 4
  • 2 αβγά
  • 3 κουτ. σούπας τυρί κίτρινο, τριμμένο
  • 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 φέτες ζαμπόν, σε λωρίδες
  • λίγη ρίγανη
  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο. Βάζετε μέσα την πίτα και σπάτε από πάνω τα αβγά.

Ρίχνετε στο τηγάνι τα ντοματίνια, το τυρί, το ζαμπόν, σκεπάζετε με το καπάκι και ψήνετε μέχρι να ασπρίσει το ασπράδι των αβγών. Πασπαλίζετε με λίγο αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και σερβίρετε το σαγανάκι σε πιάτο.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο