OliveMagazine

Σαγκρία

Σαγκρία

Μερίδες:για 1 μεγάλο μπολ
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 μπουκάλι κρασί Αγιωργίτικο
  • 1 κρασοπότηρο μπράντι
  • 2 κουτ. σούπας ζάχαρη
  • 2 μήλα ξεφλουδισμένα, σε μικρούς κύβους
  • 1 πορτοκάλι, σε φέτες
  • 4 βερίκοκα ώριμα, ψιλοκομμένα
  • μπόλικα παγάκια
  • 2 σόδες αναψυκτικό
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σε ένα μεγάλο, γυάλινο μπολ αδειάζετε το κρασί μαζί με το μπράντι. Προσθέτετε τη ζάχαρη και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει.

Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα φρούτα, τα παγάκια, τις σόδες και ανακατεύετε. Η σαγκρία σερβίρεται σε γυάλινα ποτήρια καλά παγωμένη.

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο