Διαδικασία
Μουλιάζετε τα ρεβίθια αποβραδίς, τα βράζετε να μαλακώσουν, τα στραγγίζετε και τα αφήνετε να κρυώσουν.
Για το χούμους: Βάζετε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και πολτοποιείτε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Για τη σαλάτα: Ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ την κινόα, τα ρεβίθια, τα κρεμμύδια, την πιπεριά, το μαϊντανό, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε πολύ καλά αλλά απαλά.
Ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο στα φασολάκια, τα αλατίζετε και τα τοποθετείτε σε μια πιατέλα. Από πάνω ρίχνετε τη σαλάτα, σκορπάτε τα ντοματίνια, τη φέτα, περιχύνουμε με σάλτσα χούμους, πασπαλίζετε με λίγα φουντούκια και σερβίρετε.