OliveMagazine

Σαλάτα με αβοκάντο και τόνο καπνιστό

Σαλάτα με αβοκάντο και τόνο καπνιστό

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:15'
Έτοιμο σε:25'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1συσκ. (διπλέτα) ΤΟΝΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ TRATA (320 γρ.)
  • 2 μεγάλα ώριμα αβοκάντο
  • 250γρ. άγρια ρόκα
  • 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • Για το dressing

  • 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα ντιζόν
  • 3 κουτ. σούπας γιαούρτι
  • 1 χούφτα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
  • Για το σερβίρισμα

  • 1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη ή λίγη πάπρικα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σπάτε τον καπνιστό τόνο σε κομμάτια. Ανακατεύετε τη μουστάρδα, το γιαούρτι, το λάδι του τόνου, τον φρέσκο βασιλικό και αλατοπιπερώνετε.

Βάζετε τη ρόκα σε μεγάλο μπολ. Κόβετε στην μέση τα αβοκάντο, αφαιρείτε το κουκούτσι, τα κόβετε σε φέτες και τα ρίχνετε στο μπολ μαζί με τον TONO ΚΑΠΝΙΣΤΟ TRATA και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Ανακατεύετε απαλά.

Περιχύνετε με το dressing, πασπαλίζετε με την καυτερή πιπερίτσα ή με λίγη πάπρικα και σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr