OliveMagazine

Σαλάτα με κινόα, τσέρι, ντοματίνια και τόνο καπνιστό

Σαλάτα με κινόα, τσέρι, ντοματίνια και τόνο καπνιστό

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:30'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 συσκευασία (διπλέτα) ΤΟΝΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ TRATA (320γρ.)
  • 400γρ. κινόα
  • 350γρ. ντοματίνια τσέρι, κομμένα στη μέση
  • 50γρ. κάππαρη
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1-2 κουτ. σούπας κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 2 κουτ. σούπας ελιές πράσινες, σε ροδέλες
  • αλάτι, λίγο μπούκοβο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βράζετε την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της.

Ρίχνετε την κινόα σε μπολ, προσθέτετε τα ντοματίνια, τις ελιές, την κάπαρη, λίγο αλάτι και ανακατεύετε. Σπάτε τον TONO ΚΑΠΝΙΣΤΟ TRATA σε μεγάλα κομμάτια και τον ρίχνετε στη σαλάτα.

Χτυπάτε το ελαιόλαδο με το λεμόνι, το μπούκοβο και τα μυρωδικά και περιχύνετε την σαλάτα. Ανακατεύετε προσεκτικά και σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr