Διαδικασία
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC. Βάζετε την κολοκύθα σε ταψάκι, την ανακατεύετε καλά με το ελαιόλαδο, το αλατοπίπερο και τα μπαχαρικά και την ψήνετε στο φούρνο μέχρι να μαλακώσει και να ξεροψηθούν ελάχιστα οι κορφές της.
Μόλις βγει από το φούρνο, τη ραντίζετε ομοιόμορφα με το ξίδι.
Στρώνετε φύλλα σαλάτας σε πιατέλα, μοιράζετε από πάνω την κολοκύθα, ανακατεύετε καλά με το ζουμάκι από το ταψί, πασπαλίζετε με τον δυόσμο και σερβίρετε.