OliveMagazine

Σαλάτα με κοτόπουλο και βινεγκρέτ μουστάρδας

Σαλάτα με κοτόπουλο και βινεγκρέτ μουστάρδας

Μερίδες:2
Χρόνος προετοιμασίας:25'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:25'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 200γρ. στήθος κοτόπουλου βρασμένο
  • ½ μαρούλι
  • καλαμπόκι βρασμένο από κονσέρβα
  • 1 πιπεριά ψημένη (από βάζο) σε κυβάκια
  • baby corn από κονσέρβα
  • 100γρ. γραβιέρα σε κομματάκια
  • 1 κουτ. σουπας σταφίδες
  • 1 κουτ. γλυκού σουσάμι ψημένο
  • Για τη βινεγκρέτ

  • 75ml ελαιόλαδο
  • xυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα Μaille au miel
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Πλένετε στεγνώνετε και κόβετε το μαρούλι σε κομμάτια. Το ρίχνετε σε ένα μπολ και αλατίζετε ελαφρά. Στραγγίζετε το καλαμπόκι και το baby corn και το ρίχνετε στο μπολ με το μαρούλι. Προσθέτετε τα κυβάκια της πιπεριάς, τις σταφίδες, το σουσάμι και το τυρί και ανακατεύετε.

Αφαιρείτε από το κοτόπουλο πέτσες και κόκκαλα και το κόβετε σε φέτες. Τις προσθέτετε πάνω από τη σαλάτα.

Ετοιμάζετε τη βινεγκρέτ ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ, περιχύνετε τη σαλάτα και σερβίρετε αμέσως.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr