Διαδικασία
Για τη σάλτσα αβοκάντο: Κόβετε το αβοκάντο σε κομμάτια σε ένα multi και το χτυπάτε μαζί με το σκόρδο, το λεμόνι και το δυόσμο να πολτοποιηθούν. Προσθέτετε το ελαιόλαδο σιγά σιγά συνεχίζοντας το χτύπημα και στο τέλος το τυρί. Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε στην άκρη.
Βράζετε τις πέννες σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία τους. Τις στραγγίζετε και τις κρυώνετε σε νερό βρύσης.
Σε ένα μπολ αναμιγνύετε τις
πέννες με τα ντοματίνια, το κοτόπουλο το καλαμπόκι και τις πιπεριές. Προσθέτετε τη σάλτσα αβοκάντο και ανακατεύετε. Αλατοπιπερώνετε, κάνετε ένα τελευταίο ανακάτεμα και σερβίρετε αμέσως.
Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη - Food styling: Αντωνία Κατή