Διαδικασία
Κόβετε σε χοντρά κομμάτια όλα τα λαχανικά και τα τοποθετείτε σε μια σαλατιέρα.
Με το ειδικό εργαλεία αφαιρείτε τα κουκούτσια από τα κεράσια και τα βάζετε σε ένα τηγάνι. Βάζετε δύο κουταλιές της σούπας νερό και τη ζάχαρη και μαγειρεύετε τα κεράσια, ανακατεύοντας συνέχεια. Κατόπιν, προσθέτετε το αλάτι και το ξίδι συνεχίζοντας το ανακάτεμα και τέλος το ελαιόλαδο.
Με το πιρούνι σας πολτοποιείτε ελαφρά τα κεράσια και με το μίγμα περιχύνετε την πράσινη σαλάτα.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb