Διαδικασία
Για τα σου: Ζεσταίνετε το νερό σε μια κατσαρόλα, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι καγιέν και το βούτυρο. Αφήνετε το βούτυρο να λιώσει, ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε πολύ καλά με ένα σύρμα χειρός, μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να γίνει σαν ζύμη, που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα της κατσαρόλας.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200οC. Αδειάζετε το μίγμα στον κάδο του μίξερ, προσθέτετε το τυρί, το σχοινόπρασο, το ξύσμα λεμονιού και χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα, προσθέτοντας ένα ένα τα αβγά, μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους. Αδειάζετε το μίγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και φτιάχνετε μικρές ροζέτες πάνω σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνετε στον φούρνο για 20-23 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να πάρουν λίγο χρώμα. Βγάζετε τα σου από τον φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν καλά.
Για την κρέμα φέτας: Βάζετε σε ένα μπολ τη φέτα, την κρέμα γάλακτος, πιπέρι, τα ξύσματα εσπεριδοειδών και με τη βοήθεια ενός πιρουνιού σπάτε τη φέτα και τα ανακατεύετε. Κρατάτε το μίγμα στην άκρη.
Βάζετε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα μπολ και ανακατεύετε απαλά. Κρατάτε τη σαλάτα στην άκρη. Βάζετε όλα τα υλικά της σάλτσας σε βαζάκι με καπάκι, κλείνετε και κουνάτε δυνατά, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους.
Συναρμολόγηση: Γεμίζετε τα σου με την κρέμα φέτας. Βάζετε λίγη σάλτσα στη σαλάτα και την ανακατεύετε απαλά. Απλώνετε τη σαλάτα σε μια πιατέλα, περιχύνετε με την υπόλοιπη σάλτσα, τοποθετείτε όμορφα από πάνω τα σου και σερβίρετε αμέσως.
Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη - Food Styling: Αντωνία Κατή