OliveMagazine

Σεβίτσε στυλ Ακαπούλκο

Σεβίτσε στυλ Ακαπούλκο

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:10'
Χρόνος αναμονής:20
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 400-500 γρ. φιλέτο από λαβράκι ή μαγιάτικο
  • 10 γρ. πιπεριά jalapeno, ψιλοκομμένη
  • 80 γρ. κρεμμύδι, σε λωρίδες
  • 120 γρ. αβοκάντο, σε κύβους
  • 120 γρ. ντομάτα, σε μικρούς κύβους
  • 10 γρ. κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
  • χυμός από 5 λάιμ
  • 1 κουτ. σούπας ξερή ρίγανη
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 4 κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σε μεταλλική μπασίνα τοποθετούμε το φιλέτο ψαριού, αλατίζουμε και προσθέτουμε το χυμό λάιμ. Αφήνουμε να μαριναριστεί στο ψυγείο για 20 λεπτά.

Στο ίδιο σκεύος βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αβοκάντο. Ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις. Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και προσθέτουμε το αβοκάντο.

Φωτογραφία: Διογένης Παπαδόπουλος

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο