OliveMagazine

Σεμιφρέντο με κόκκινα φρούτα

Σεμιφρέντο με κόκκινα φρούτα

Μερίδες:6-8
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Χρόνος αναμονής:3-4 ώρες
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 συσκευασία Μίγμα για Παγωτό Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 650ml γάλα
  • 1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ
  • 1 κεσεδάκι βατόμουρα
  • 250γρ. Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ, ψιλοκομμένη
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Φτιάχνετε το Μίγμα για Παγωτό Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Ενσωματώνετε, τα βατόμουρα, τα 2/3 από την ποσότητα της ψιλοκομμένης Λευκής Κουβερτούρας Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε.

Ντύνετε με μεμβράνη μια στενόμακρη φόρμα για κέικ και απλώνετε μέσα το ¼ από το μίγμα, κάνετε μία στρώση από μπισκότα σαβαγιάρ και συνεχίζετε με μίγμα. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με δύο ακόμη στρώσεις μπισκότα και ολοκληρώνετε με μία στρώση από το μίγμα.

Βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει, για 3-4 ώρες. Όταν θέλετε να σερβίρετε, αναποδογυρίζετε το γλυκό σε πιατέλα, αφαιρείτε την μεμβράνη, πασπαλίζετε με την υπόλοιπη ψιλοκομμένη κουβερτούρα και περιμένετε 10 λεπτά πριν κόψετε σε κομμάτια για να σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο