Όταν σκεφτόμαστε κυπριακή κουζίνα, οι σεφταλιές είναι το πρώτο φαγητό που μας έρχεται στο μυαλό! Τα λαχταριστά μπιφτέκια, τυλίγονται σε μπόλια και σερβίρονται με τηγανητές πατάτες ή γεμίζουν κυπριακές πίτες.
Σοτάρετε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια με λίγο ελαιόλαδο.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά τους δύο κιμάδες. Προσθέτετε τα σοταρισμένα κρεμμύδια, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, την κανέλα αν χρησιμοποιήσετε, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Πλάθετε το μίγμα του κιμά σε μπιφτέκια και τυλίγετε το κάθε ένα σε ένα κομμάτι μπόλιας.