OliveMagazine

Σεφταλιές

Σεφταλιές

Μερίδες:6-8
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:15'
Έτοιμο σε:35'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 κιλό κιμά χοιρινό
  • ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • 250γρ. κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα
  • 1 κουτ. γλυκού πιπέρι
  • 1 κουτ. γλυκού αλάτι
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
  • λίγη κανέλα (προαιρετικά)
  • 1 κιλό μπόλιες
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σοτάρετε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια με λίγο ελαιόλαδο.

Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά τους δύο κιμάδες. Προσθέτετε τα σοταρισμένα κρεμμύδια, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, την κανέλα αν χρησιμοποιήσετε, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε καλά.

Πλάθετε το μίγμα του κιμά σε μπιφτέκια και τυλίγετε το κάθε ένα σε ένα κομμάτι μπόλιας.

Ψήνετε τις σεφταλιές στο γκριλ ή στα κάρβουνα.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο