Διαδικασία
Ρίχνετε στο μπλέντερ το τσίλι, το τζίντζερ, το σκόρδο, τον κόλιανδρο, το δυόσμο, το κύμινο, το καρδάμωμο και το ελαιόλαδο. Χτυπάτε μέχρι να γίνει ένας απαλός πολτός.
Βάζετε σε μπολ τον κιμά, προσθέτετε τον πολτό των μπαχαρικών, αλάτι και ζυμώνετε πολύ καλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Πλάθετε μικρές μπάλες και τις περνάτε ανά τρεις σε καλαμάκι. Ψήνετε στο γκριλ για 4 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Τοποθετείτε τα καλαμάκια σε πιάτα ή σε πιατέλα και τα γαρνίρετε με τις φέτες ψωμιού, κρεμμύδι, δυόσμο, και μία φέτα λεμόνι.
Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food Styling: Elena Jeffrey