OliveMagazine

Σνιτσελάκια παναρισμένα με κινόα

Σνιτσελάκια παναρισμένα με κινόα

Μερίδες:15-20 σνιτσελάκια
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:15'
Έτοιμο σε:25'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 750γρ. σνιτσελάκια χοιρινά
  • 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή ρυζάλευρο
  • 2 αβγά
  • 1 φλιτζάνι κινόα
  • 2 πολτοποιημένες σκελίδες σκόρδο
  • χυμό από ένα λεμόνι
  • 2 κουτ. του γλυκού ρίγανη
  • λίγο αλάτι
  • λάδι για τηγάνισμα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε σε ένα πιάτο το αλεύρι.

Χτυπάτε σε ένα πιάτο τα αβγά.

Ανακατεύετε σε ένα βαθύ πιάτο την κινόα (την οποία έχετε βάλει σε ένα σουρωτήρι και την έχετε ξεβγάλει πολλές φορές), τα σκόρδα, το λεμόνι, τη ρίγανη και το αλάτι.

Περνάτε τα σνιτσελάκια πρώτα από το αλεύρι, μετά από τα αβγά και στο τέλος από το μίγμα της κινόα.

Τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ροδίσουν.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr