OliveMagazine

Σοκολατάκια αμυγδάλου

Σοκολατάκια αμυγδάλου

Μερίδες:για περίπου 20-25 κομμάτια
Χρόνος προετοιμασίας:30'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:40'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 200γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλα καθαρισμένα ανάλατα
  • 50γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Grand Marnier ή άλλο ποτό της αρεσκείας σας
  • 150γρ. (3/4 φλιτζ.τσαγιού) ζάχαρη άχνη
  • 2 φάκελοι Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βρέχετε τα αμύγδαλα με το ποτό, πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη, τα ανακατεύετε και τα περνάτε από το μπλέντερ μέχρι να γίνουν μια πάστα.

Πλάθετε την πάστα σε μπαλάκια και βάζετε μέσα αν θέλετε ένα ολόκληρο αμύγδαλο καβουρντισμένο.

Λιώνετε την Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες. Καλύπτετε τα σοκολατάκια βυθίζοντάς τα ένα-ένα στη λιωμένη κουβερτούρα και τα αφήνετε να παγώσουν.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο