OliveMagazine

Σοκολατένια pancakes με κόκκινα φρούτα

Σοκολατένια pancakes με κόκκινα φρούτα

Μερίδες:για 10 pancakes
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:25'
Έτοιμο σε:30'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 συσκευασία 1·2·Bake! Μίγμα για Pancakes & Βάφλες
  • 2 αβγά
  • 400ml γάλα
  • 75γρ. μαργαρίνη, λιωμένη
  • 50γρ. Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 125γρ. Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ, ψιλοκομμένη
  • 200ml κρέμα γάλακτος
  • 1 σφηνάκι μπράντι (προαιρετικά)
  • φουντούκια ψιλοκομμένα
  • κόκκινα φρούτα της επιλογής σας (βατόμουρα, φραγκοστάφυλλα, κλπ)
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ετοιμάζετε πρώτα μία σάλτσα σοκολάτας: Βάζετε την κρέμα γάλακτος να πάρει βράση και ρίχνετε την ψιλοκομμένη Kουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ σε ένα μπολ. Περιχύνετε με την καυτή κρέμα και ανακατεύετε να λιώσει. Στο τέλος ανακατεύετε μέσα και το μπράντι.

Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Pancakes & Βάφλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, χρησιμοποιώντας τα αβγά, το γάλα και τη λιωμένη μαργαρίνη, με τη διαφορά ότι ενσωματώνετε στο μίγμα και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.

Τοποθετείτε τα pancakes σε πιάτο και τα περιχύνετε με τη ζεστή σάλτσα σοκολάτας. Γαρνίρετε με ψιλοκομμένα φουντούκια και κόκκινα φρούτα και σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr