OliveMagazine

Σοκολατένιο επιδόρπιο με 4 υλικά

Σοκολατένιο επιδόρπιο με 4 υλικά

Μερίδες:5 (2 κομμάτια στον καθένα)
Χρόνος προετοιμασίας:25'
Χρόνος μαγειρέματος:5'
Έτοιμο σε:30'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 125γρ. Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ ψιλοκομμένη
  • 525ml γάλα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ με 400ml από το γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Μεταφέρετε την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κορνέ.

Ετοιμάζετε μία σάλτσα σοκολάτας: Ζεσταίνετε τα υπόλοιπα 125ml γάλακτος σε κατσαρολάκι και ρίχνετε μέσα την ψιλοκομμένη Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ. Αποσύρετε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και αφήνετε να λιώσει σιγά σιγά η σοκολάτα, ανακατεύοντας πού και πού.

Για να στήσετε το γλυκό σας, παίρνετε από ένα μπισκότο σαβαγιάρ το ακουμπάτε σε πιατέλα και με τη σακούλα ζαχαροπλαστικής απλώνετε επάνω την έτοιμη κρέμα και σκεπάζετε με ένα ακόμη μπισκότο. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει η κρέμα και τα μπισκότα.

Περιχύνετε με σάλτσα σοκολάτας, γαρνίρετε αν θέλετε με φρέσκα φρούτα της επιλογής σας, όπως blueberries ή φράουλες κομμένες σε φέτες και σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr