OliveMagazine

Σορμπέ αχλάδι με stevia

Σορμπέ αχλάδι με stevia

Μερίδες:8
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:5'
Έτοιμο σε:60'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 850γρ. αχλάδια καθαρισμένα
  • 60γρ. γάλα σκόνη 0% λιπαρά
  • 165ml νερό
  • 25γρ. στέβια
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε τα καθαρισμένα αχλάδια στο μπλέντερ για να τα πολτοποιείτε.

Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το νερό, τη στέβια και το γάλα σε σκόνη και ανακατεύετε έως ότου βράσουν.

Αφού βράσει το μίγμα, το αδειάζετε στο μπλέντερ με τα αχλάδια και χτυπάτε μέχρι τα υλικά του τελικού μίγματος να ομογενοποιηθούν. Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει καλά.

Τέλος, βάζετε το μίγμα στην παγωτομηχανή και το δουλεύετε μέχρι να πήξει. Το μεταφέρετε σε σκεύος κατάλληλο και το συντηρείτε στην κατάψυξη μέχρι να το σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr