OliveMagazine

Σορμπέ φράουλας με στέβια

Σορμπέ φράουλας με στέβια

Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:15'
Έτοιμο σε:60'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 700γρ. φράουλες φρέσκιες
  • 50γρ γάλα σκόνη 0% λιπαρά
  • 135γρ. νερό
  • 20γρ. γλυκαντικό στέβια
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Πλένετε καλά τις φράουλες και καθαρίζετε τα φυλλαράκια τους.

Τις βάζετε στο μπλέντερ για να τις κάνετε πολτό.

Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το νερό, τη στέβια και το γάλα σε σκόνη και ανακατεύετε μέχρι να βράσουν.

Αφού βράσει το μίγμα σας, το αδειάζετε στο μπλέντερ με τις φράουλες και χτυπάτε.

Τέλος, βάζετε το τελικό μίγμα στην παγωτομηχανή μέχρι να πήξει και το συντηρείτε στην κατάψυξη μέχρι να το σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr