OliveMagazine

Σορμπέ Φρούτων

Σορμπέ Φρούτων

Μερίδες:10
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:5'
Έτοιμο σε:2:0'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 600γρ. φρούτα εποχής, καθαρισμένα
  • 110ml νερό
  • 180γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Καθαρίζετε και κόβετε σε μικρά κομμάτια φρούτα εποχής, όπως μάνγκο, ροδάκινα, κεράσια, ή άλλο φρούτο της επιλογής σας και τα καταψύχετε.

Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε το νερό και τη ζάχαρη και ανακατεύετε έως ότου βράσουν. Αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει καλά.

Βάζετε τα κατεψυγμένα φρούτα και το σιρόπι στο μπλέντερ και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Μεταφέρετε το σορμπέ σε κατάλληλο σκεύος και το συντηρείτε στην κατάψυξη μέχρι να το σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr