Διαδικασία
Ετοιμάζετε πρώτα τη μαρινάδα: Ρίχνετε σε βαθύ μπολ το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το σκόρδο,την πάπρικα, το κύμινο, τον κόλιανδρο, το πιπέρι και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύετε καλά.
Ρίχνετε στη μαρινάδα τα φιλέτα κοτόπουλου και ανακατεύετε πολύ καλά, να καλυφθούν με τη μαρινάδα. Σκεπάζετε με μεμβράνη και αφήνετε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC στο γκριλ. Βγάζετε τα φιλέτα από τη μαρινάδα και τα περνάτε σε ξυλάκια για σουβλάκια τα οποία έχετε μουλιάσει προηγουμένως σε νερό.
Βάζετε τα σουβλάκια σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, για 20-25 λεπτά, γυρίζοντας τα συχνά για να μην καούν. Εναλλακτικά μπορείτε να τα ψήσετε στα κάρβουνα, για 8-10 λεπτά, επίσης γυρίζοντας τα συχνά για να μην καούν.
Σερβίρετε τα σουβλάκια συνοδεύοντας με πίτα, ντομάτα και κρεμμύδι.