Διαδικασία
Ετοιμάζετε τη σος δυόσμου πολτοποιώντας όλα τα υλικά στο μπλέντερ.
Τοποθετείτε τους κύβους του κοτόπουλου σε μέτριο μπολ, αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε τρεις κουταλιές από τη σος δυόσμου και τέσσερις κουταλιές από το γιαούρτι. Ανακατεύετε καλά και αφήνετε να μαριναριστούν στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
Χωρίζετε όλα τα υλικά σε δώδεκα μέρη και τα περνάτε εναλλάξ στα καλαμάκια έτσι ώστε να έχει το κάθε καλαμάκι την ίδια ποσότητα και ποικιλία.
Ανάβετε το γκριλ του φούρνου και λαδώνετε τη σχάρα. Όταν κάψει η σχάρα, τοποθετείτε τα σουβλάκια και τα ψήνετε γυρίζοντάς τα από όλες τις πλευρές. Σερβίρετε τα σουβλάκια πάνω στις πίτες και γαρνίρετε με τη σος δυόσμου ανακατεμένη με το υπόλοιπο γιαούρτι.
Φωτογραφία: Στέλιος Κρεβατόπουλος