Διαδικασία
Καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφος τους, κρατώντας μόνο τα κεφάλια και τις ουρές.
Αναμιγνύετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της μαρινάδας και ρίχνετε μέσα τις γαρίδες.
Ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα, σκεπάζετε καλά το μπολ με μεμβράνη και αφήνετε στο ψυγείο για 40 λεπτά.
Μετά περνάτε πέντε γαρίδες σε μεταλλικά σουβλάκια και ψήνετε στα κάρβουνα σε μεσαία φωτιά για 3 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Ψήνετε και τα λάιμ στη σχάρα και γαρνίρετε με αυτά τις γαρίδες.
Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food Styling: Elena Jeffrey