Διαδικασία
Αλείφετε τις φέτες ψωμί με το βούτυρο. Βάζετε πάνω στις 2 φέτες ψωμιού το τυρί, λίγες φέτες σαλάμι, λίγα φύλλα ρίγανης, πιπέρι και κλείνετε με τις άλλες 2 φέτες ψωμί.
Βουτάτε τα τοστ πρώτα στο γάλα, μετά πανάρετε με το αλεύρι και τέλος τις βουτάτε στα χτυπημένα αβγά.
Ζεσταίνετε λίγο βούτυρο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε καλά τα τοστ, σαν αβγοφέτες, να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές και να μαλακώσουν.
Σε δεύτερο τηγάνι ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος, προσθέτετε το τριμμένο τυρί, ρίγανη, πιπέρι και ανακατεύετε συνεχώς, μέχρι να δέσει η κρέμα και να γίνει σαν ρευστή μπεσαμέλ.
Βάζετε λίγη κρέμα στο πιάτο από πάνω ακουμπάτε το σουφλέ, σκορπάτε λίγα φύλλα ρίγανης, πιπέρι φρεσκοτριμμένο και σερβίρετε συνοδεύοντας με 1 ποτήρι μπίρα.