OliveMagazine

Σουφλέ τυριού

Σουφλέ τυριού

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:25'
Έτοιμο σε:35'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 φάκελος Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ
  • 500ml γάλα για την Μπεσαμέλ
  • 1 γεμάτο κουτ. γλυκού μουστάρδα
  • 125γρ. γραβιέρα τριμμένη (ή οποιοδήποτε γλυκό τυρί)
  • 1 κουτ. σούπας βούτυρο αγελαδινό) για το άλειμμα
  • φρυγανιά ή παρμεζάνα για το σκεύος
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Φτιάχνετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Ρίχνετε το τυρί και τη μουστάρδα στην Μπεσαμέλ και ανακατεύετε.

Βουτυρώνετε το σκεύος και το πασπαλίζετε με τη φρυγανιά ή την παρμεζάνα και ρίχνετε το μίγμα.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για 20-25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει το σουφλέ.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr