Διαδικασία
Ρίχνετε στο μπλέντερ όλα τα κομματάκια του ανανά, τη ζάχαρη και τη βανίλια. Τα χτυπάτε μέχρι να σχηματιστεί ένας λείος ζωμός, προσθέτετε μέσα ένα ποτηράκι του κρασιού παγωμένο νερό, χτυπάτε για 2 λεπτά ακόμη και αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει.
Λιώνετε το βούτυρο σε ένα μπρίκι και το ανακατεύετε με το μπράντι. Βάζετε τα κομματάκια της μπανάνας σε ένα ταψάκι, τα περιχύνετε με το μίγμα βούτυρου και μπράντι και τα ψήνετε στο γκριλ του φούρνου σας μέχρι οι μπανάνες να ροδοκοκκινίσουν ελαφρά.
Σερβίρετε λίγη σούπα ανανά σε μικρά βαθιά πιάτα και προσθέτετε τρία τέσσερα κομμάτια ψητής μπανάνας. Πασπαλίζετε με λίγη κανέλα και σερβίρετε.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλο - Food Styling: Tina Webb