Διαδικασία
Καθαρίζετε το αβοκάντο, το κόβετε σε μικρούς κύβους και ραντίζετε με τον χυμό του λεμονιού. Πλένετε καλά τα κολοκυθάκια και κόβετε τις άκρες τους. Τα κόβετε σε σπαγγέτι με τον σπιράλ κόφτη λαχανικών (spiralizer).
Σε ένα μπλέντερ βάζετε τα κάσιους, το νερό καρύδας, το σκόρδο, το αβοκάντο, το
κάρι, την πάστα τσίλι, το πιπέρι και το αλάτι.
Χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να δημιουργηθεί μια λεία και απαλή κρέμα.
Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ το σπαγγέτι κολοκυθιών, προσθέτετε την κρέμα αβοκάντο και ανακατεύετε καλά. Σερβίρετε σε πιάτα πασπαλίζοντας με λίγο σουσάμι.
Φωτογραφία: Studiom.com - Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Styling: Κατερίνα Λυκουρέση