OliveMagazine

Σπαγγέτι με κρύα σάλτσα αβοκάντο

Σπαγγέτι με κρύα σάλτσα αβοκάντο

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:8'
Έτοιμο σε:23'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 400γρ. σπαγγέτι
  • 2 ώριμα αβοκάντο, καθαρισμένα
  • 4 ντομάτες
  • 1 κρεμμύδι
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ρίχνετε στο μπλέντερ το αβοκάντο, τι ντομάτες, το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο και τα πολτοποιείτε.

Βράζετε τα ζυμαρικά σε κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό και τα σουρώνετε.

Ρίχνετε τη σάλτσα πάνω από τα μακαρόνια όσο είναι ζεστά, ανακατεύετε, πασπαλίζετε με πιπέρι και σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο